Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få erhvervsrettet støtte til forskningsprojekter

En ny aftale mellem Innovationsfonden og Realdania gør det nu muligt at få støtte som virksomhed til forskningsprojekter – og egenbetalingen er yderst begrænset.

Innovationsfonden og Realdania ønsker at styrke innovation og vækst i byggebranchen. Derfor understøtter de ca. 10 erhvervsrettede forskningsprojekter med henblik på at fremme udviklingen af nye teknologier f.eks. cirkulære materialer, avanceret robotteknologi, digital fabrikation, samt vedvarende energi og lagring.

Varighed
Der kan være tale om 3-årige ErhvervsPhd-projekter eller om mere fleksible og kortere Postdoc-projekter. I begge tilfælde er det ambitionen at understøtte erhvervsnær forskning, som kan omsættes til produkter eller processer til markedet.

Målgrupper:

  • Byggebranchens udførende
  • Materialeproducenter
  • Virksomheder, der opnår støtte.

De erhvervsrettede projekter skal forankres i virksomheder og gennemføres i et samarbejde mellem virksomhederne og relevante universiteter som ErhvervsPhD- og ErhvervsPostdoc-projekter.

Frist
Ansøgningsfristen er 25. september 2017 kl. 12.00 med projektstart i 2018.

Få hjælp
Er du som virksomhed i Dansk Byggeri interesseret, så tag eventuelt fat på den konsulent, som er knyttet til din sektion, og som vil kunne hjælpe med kontakter og lignende.